〽️ Despre Salina Himalaya

〽️Salina Himalaya este o salina artificiala activa, care este destinata atat adultilor cat si copiiilor, care au probleme respiratorii, fiind de asemenea si un prilej bun de relaxare.
Este dotata cu 2 halogeneratoare de ultima generatie, acestea asigurand eficacitatea terapeutica, concentratia de sare din halocamera fiind de 10 ori mai mare decat intr-o salina naturala.

🧂Haloterapia sau terapia salina este o metoda terapeutica ce presupune utilizarea aerosolilor de sare in tratamentul afectiunilor respiratorii.

🌈Cromoterapia, vindecarea prin lumina si culoare, este o forma de terapie altenativa care foloseste culorile pentru a induce diferite stari in organism , care favorizeaza preventia sau vindecarea unor afectiuni.

🎶Meloterapia este o forma de terapie nonverbala ,benefica pentru mentinerea sanatatii fizice si psihice si care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

🌸Aromaterapia este o terapie complementara, o metoda holistica de tratament. Foloseste materiale de plante aromatice și uleiuri de plante, inclusiv uleiuri esențiale, și alți compuși de aromă pentru îmbunătățirea bunăstării psihice sau fizice.

Va asteptam cu drag !

☎️ 0785 211 300
🗺 Str. Elena Doamna, nr.44

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.