Beneficiile haloterapiei asupra mirosului!!!

🌀„[…]Mirosul s-a dovedit a fi cel mai rapid transformator al starii de spirit pentru ca trece instant de filtrul logic. Cand vorbesti cu cineva poti sa gandesti, sa analizezi cuvintele, gesturile, sa te contrazici, insa cand mirosi o un buchet de trandafiri sau o cafea sau un tort de ciocolata, mirosul merge direct in creier si iti stimuleaza un raspuns emotional instant.

Simtul olfactiv uman (mirosul) nu este la fel de bun ca cel al majorității animalelor: există aproximativ cinci milioane de celule receptor în nasul uman, comparativ cu 200 de milioane în pasajele nazale ale câinelui. Aceste celule mirositoare din nas sunt legate de sistemul limbic – care, în termeni evolutivi, se numără printre cele mai vechi părți ale creierului – care guvernează emoțiile, comportamentul și memoria pe termen lung. Numeroase cercetari si experimente au adus la lumina faptul ca de fapt mirosul are o influenta semnificativa in toate ariile vietii umane: somn, vise, comportament, memorie, energie, reducerea stresului, concentrare, sistemul imunitar, etc.”

〽️Salina Himalaya, din respect pentru tine si pentru sanatatea ta, a ales ca ajutor in aromaterapie compania doTERRA Essential Oils USA, un lider mondial in domeniul puritatii uleiurilor esentiale naturale din plante, flori si ierburi aromatice curative.

🌿Te asteptam cu o gama variata de uleiuri esentiale pure, difuzate in timpul sedintelor de haloterapie, care sa sustina echilibrul si sanatatea ta emotionala in orice conditii.

☎️ Tel. 0785 211 300
🗺 Str. Elena Doamna, nr. 44

🕰Program: LUNI – VINERI : 10:00 – 20:00
SAMBATA – DUMINICA: 10:00 – 15:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.